Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










The Darkening of Tristram Başladı !..  (Okunma sayısı 3938 defa)

Yıldönümü etkinliği artık tüm bölgelerde başladı ve 30 Ocak gecesinde sona erecek! Bu süre zarfında, The Darkening of Tristram'ı oynayarak ve olayın özel kazanımlarını tamamlayarak tüm kozmetik yıldönümü ödüllerinin kilidini açma fırsatı bulacaksınız.


Oyunu açtığınızda bir mesaj ile karşılaşacaksınız:

  "Geçmiş bu kısımlarda hiç olmadığı kadarıyla ... Kültür adamları Adria'nın eşyalarının kalıntılarını ve anılarını canlandırmanın sırrını keşfetti, kısa bir süre için bu kasaba yıllar önce olduğu gibi görünecek ..."



Darkening of Tristram'a başlamak için, Act 1''e gidin. Haritanızı açtığınızda, Old Ruins bölgesinde artık yol işaretinin yanında bir pentagram simgesi olduğunu göreceksiniz. Old Ruins'e gidin ve şehrin merkezinde garip bir portal bulacaksınız.


Portala girdiğinizde, görkemli retro vizyonla karşılandığınız Eski Tristram'a teleportlanacaksınız! Sonunda sizi bekleyen eski bir kötülüğü bulmak için yıl dönümü zindanına derinlemesine araştırın. Tüm ödüllerin kilidini açmak isterseniz, etkinlikteki başarılarınızı kontrol ettiğinizden emin olun!








By : Diabolus 05.01.2018 | 10:05
Etiketler:
ronaldinho62 06.01.2018 | 18:52


Geçen yıl oynayanlar için bir farklılık yok sanırım. Hani bir daha oynamanın anlamı var mı?


ELendiL 06.01.2018 | 20:00


Saçmalığın daniskası. Ufak bir nostaljiden başka bir şey yok. Ne yapacaklarını sapıtmışlar. Artık bıktı insanlar portre gibi saçmasapan ödüllerden.

Lakin düşen yeni gem(helm sokette kullanılan) tam olarak nasıl bir build istiyor onu da anlayabilmiş değilim.

Çeviri ve emek için ellerinize sağlık.


Nekroses 07.01.2018 | 22:00


@ronaldinho62 : Evet, geçen yılın aynısı.

@ELendiL : Gem patlamadan hemen önce karakteri stun'ladığı için üzerine etkili bir yapı kurulamıyor.