Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










DIII 2.0.1 Karakter Yapılarınız (Build) Neler ?  (Okunma sayısı 20859 defa)

Diablo III 2.0.1 Yaması ile biliyorsunuz mükemmel değişikliklere uğrayan ve Paragon 2.0. ile daha güçlenen buildleri az da olsa sıkıcıktan artık daha çok fonksiyonel yapılara ulaşabiliriz..
Şuan sürekli test edilen yapılar için sizin fikirleriniz nelerdir ?


Wizard bölümümüz Konularımız ;
1 ) Wizard Buildleri Gorelim

Barbar Bölümümüz
1 ) Barbar Buildleri 2.0.1

Demon Hunter Bölümümüz

Monk Bölümümüz
1 ) Monk Build Yama 2.0.1

Witch Doctor Bölümümüz





By : Midnite 01.03.2014 | 12:26
Son Düzenleme: 08.03.2014 | 12:23 Gönderen: Midnite
Etiketler: DIII 2.0.1 
Diabolus 05.03.2014 | 11:48


Benden başka bu torment konusuna yorum yazan biri olmadığı için üstüme alınıyor ve cevap vermek istiyorum Arif. Yukarıdaki yazımda ben t5 ve üstünde elitelerde zorlanıyorum diye yazdım zaten. Özellikle poison, elektrik ve molten çok kötü vuruyor ve evet tek yediğim çok oluyor. Ama şundan bahsettim. Oyunda artık düz DPS , biraz ls ve armor mantığı yok bunu sen zaten idrak etmişsindir. Toughness ve Healing oyunun şifresi aslında. Bunlar için hem paragon levellerinde hemde itemler ile düzenlemeler yapmak lazım. Ama şu konuda sana katılıyorum ve bende kızmıyor değilim. Ben tek yerken diğer party de oynadığım monk, wd, wizard karakterleri o kadar kolay yada sık ölmüyorlar. Bunun içinde gerçekten şuan bir şey yapamıyorum bende. DPS'den çok da ödün vermek istemediğim için Toughness ve Healing'e ben çok aşırı abanamadım. Ama DPS düşürüp, Toughness ve Healing'e abanarak ayakta kalan insanlar var. Buda zevkli mi dersen insandan insana değişir tabi. Bende özellikle Avalanche'ı bekliyorum. Ayrıca Ros beta yayınlarında frozen bir barbar görmüştüm. Torment 6'da eliteleri sürekli dondurarak damage yemeden kesiyordu. bekleyip göreceğiz.


quatermain 05.03.2014 | 13:09


Arkadaşlar bende bir MONK oyuncusu olarak sizlere tavsiyem STUN !!! Dps düşsün aldırmayın. Dashing, Wave of light, Tail Kick bunlara önem gösterin. Bunların yanında Palm olabilir.

Eğer patch de hiç yeni iteminiz yoksa bu skillerle zarar göremeden kasabilirsiniz. Tabi birazda oyunculuğunuza bağlı....Sevgiler saygılar.

Bu arada Her şey Güzel Olacak sıkmayın canınızı ;)


Diabolus 05.03.2014 | 14:20


monk fena :)


Adlerfang 05.03.2014 | 14:40


DH en keyif veren char olmuş muhakkak göz atın.

Rain of Vengeance - Anethema rune ölümcül.Bu Skill'i Greanider pasifi ile kullanırsanız 5 saniyeliğne akıl almaz bi dmg veriyosunuz.Clustur Arrow - Loaded for Bear'ı da şiddetle tavsiye ederim.


Diabolus 05.03.2014 | 15:07


Aslında düşünmüyor değilim. p100 barbarlardan birini silip birtane dh 60 layım diyorum. Hazır ah varken üç-beş de item alırım diyorum. Silince exp puanlara bir şey olmuyor dediler ama hala tereddüt içindeyim :D


KhaLDroGo 05.03.2014 | 16:24


dh ile t5 t6 rahat grublu oyunlarda rahat alıyorum. ölme durumum çok nadir durumlara geliyo solo da t6 çok zor ama t5 de solo takılıyorum .krishot bow düşse solo t6 rahatllıkla alıcam ona göre skill değiştircem ama maalesef bi türlü düşmedi . companionla dps 620 k dmg olunca sıkıntı olmuyor. clusterla 3,8 milyon critic damage patır patır indiriyo ...


jinakuma 05.03.2014 | 16:40


Diabolus ben sildim paragon 100 çarımı toplam paragonumu etkilemedi.Bönül rahatlığı ile silebilirsin.


Diabolus 05.03.2014 | 17:30


Diabolus ben sildim paragon 100 çarımı toplam paragonumu etkilemedi.Bönül rahatlığı ile silebilirsin.


Sağolasın dostum. Silip bende olmayan monk ve dh'leri 60'layım o zaman. Aslında vardı ama Barbarian'la hızlı exp kasmak için silmiştim ikisini de..


Srinelli 05.03.2014 | 18:24


Ben barbar ile torment 2 de frozen ile baya iyi sekilde gidiyorum. 120k dps var. ama
1.250 k toughness'im var. Olumsuz gibi geziyorum. Olmuyorum ama dps yuzunden yavas ilerliyorum. Aslinda size nazaran yavas ilerliyorumdur. Bana kalsa ben baya hizliyim. Wizard arkadasim paso oluyor ama ben kahramani olarak hep onu kurtariyorum.
Cok gucluyum cunku. Neyse. Arcane damage e karsi immune olmami saglayan bir amuletim var. aslinda ona cok sey borcluyum. Ama resistler sadece rakam olmaktan cikmislar. Ona sevindigimi soylemek istiyorum. Su anki tek sikintim elite bir gurubun icine dalip mouse klavye birakip tuvalete gidebiliyor olmam. Onun disinda her sey guzel. O degil de bu sekilde oyun benim icin torment 3 de bile kolay aslinda. Biraz daha fazla efor sarfederek olmeden ayakta kalabiliyorum. Bu dps ile olduremiyorum ama olmuyorum da. oyle birbirimize bakiyoruz monsterlarla. neyse. torment 6 ne kadar zorlayacak bilmiyorum da videolardaki 4k damage li silahlar ve 2k armorlu zirhlarla pek de zor olmayacak gibi. o zaman ne olacak onu merak ediyorum ben. oyunu kusa cevirmisler sanki biraz.


Diabolus 06.03.2014 | 08:26


Diabolus ben sildim paragon 100 çarımı toplam paragonumu etkilemedi.Bönül rahatlığı ile silebilirsin.

Bir tane eski p100 barbarı sildim ve bir tane dh yaptım. Önce Master zorluk seviyesinde başlayıp 22 levele kadar gittikten sonra bir Torment deneyim girecek mi dedim ve girdi :) Eskiden 25 levelde nightmare ve 50 levelde Hell sınırlaması ve Diablo Kill şartları vardı. İnfernoya da 60 olmadan giremiyorduk. Artık böyle bir sınır yok. Bu iyimi kötümü anlayamadım ama Torment 4'e arkadaşların normal runa girip yarım saatte 60 oldum. Chest run da denedik ama onlara verdiği 11m exp'i bana 90k olarak verdi :) 

Barbarian ile de dün WW denemeleri yaptım ve kısmen başarılı bir build buldum denilebilir. Öncelikle eskiden efektif ve hızlı WW oynamamızın sebebi Sprint skill'i ve bu skill'in Run like the Wind rune'u ile çıkan tornadoların yaratıklara değmesi sonucu elde ettiğimiz kritik damage'lerden kazandığımız fury ile hiç fury sıkıntısı çekmeden dönüp durabilmemiz di. Şimdi öncelikle fury sıkıntısını çözmek için Passive'den Unforgiving'ı aldım. Overpower'ın Momentum Run'u nu seçtim. Bu rune ile kalabalıkta Overpower'ın her değdiği yaratık için +5 fury kazanıyorsunuz. WW'nin Wind shear seçtim ki buda dönerken fury kazandırıyor. Geriye hız kalmıştı onu da gene Sprint'in Marathon rune'u ile hallettim ve gene eskisi gibi hızlı bir WW ile oynamaya başladım ama ne yazık ki Berserker'in süresini uzatabilme şansımız yok. Şimdi sıkıntımız aslında Barbarda elite packlerden yüksek damage yemek. Bunun için de yeterli yüksek sınıf Diomand gem'im olsa yüksek all res ile deneme yapacağım ama yeterli miktarda düşüremedim ama şuan tek yememizin ve sıkıntı çekmemizin all res yüzünden olduğunu düşünüyorum. All reslerim max 550 bu arada.


@Srinelli; o senin kullandığın amulet bana da düştü. Arcane moblar gelince hemen değiştiriyorum. Dps'i ciddi düşürüyor ama arcane havuzunda yüzüyorsun resmen. Bence diğer sıkıntı çektiğimiz Poison, Elektrik ve molten gibi damage'ler için de böyle itemler vardır.


salkanas 09.03.2014 | 14:10


http://eu.battle.net/d3/en/profile/salkanas-2775/hero/36

Bu da benim wizard.Hatun kişi ama sağlamdır kendileri:)))