Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Diablo III İlk Gece Satışı Detayları Belli Oldu  (Okunma sayısı 8057 defa)

Diablo III’ün ayak sesleri netleşti. Türkiye’nin en eğlenceli, en fantastik en benzersiz oyun lansmanı için geri sayım başladı.

Diablo III’ün çıkışına sayılı günler kala gizem kalkıyor ve detaylar tek tek gün yüzüne çıkıyor. Milyonların uzun ve heyecanlı bekleyişine son vermek için Diablo III, 14 Mayıs 2012 gecesi saat 00.00’da Taksim Meydanında Aral tarafından organize edilecek ‘Gece Yarısı Satışı’ ile üçüncü kez yeryüzüne inecek.

Diablo III normal versiyonun yanında sadece bu özel gecede satışa sunulacak olan yüzlerce koleksiyon versiyonu gece yarısı saatler 00.00’ı gösterdiğinde Taksim Meydanında severleri ile buluşacak. Dünya ile aynı anda Türkiye’de Aral tarafından tüketicinin beğenisine sunulacak olan Diablo III Lansmanına katılıp bu coşkulu kalabalığın bir parçası olabilirsin.

Diablo III gece yarısı satışının Türkiye için bir ilk olacağını belirten Blizzard Marka ve Grup Müdürü Murat Acar, “Bu tarz etkinlikleri yurtdışında sık sık görüyoruz ancak Diablo III için organize ettiğimiz bu etkinlik Türk Fanlar için benzeri olmayan, uluslararası bir deneyim yaşatacak. Daha önce yapılanlardan farklı olarak sabah saatlerinde başlayan etkinliğimiz gün boyu sürecek ve katılan herkesin eğleneceği kanaatindeyiz. Diğer önemli konu ise Collectors versiyonu. Bilindiği gibi koleksiyon versiyonları tüm dünyada sınırlı adette üretiliyor. Ancak biz Türk fanlar için bu sayıyı olabildiğince yüksek tutmaya çalıştık” diye konuştu.

Geliştirme ekibinin yıllar süren çalışmaları ve dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce oyuncunun aylar süren beta testleri sonucunda ortaya çıkan Diablo III, oyunculara muhteşem bir aksiyon-RYO deneyimi sunmak için sahnedeki yerini alıyor. Bu yılın en fazla beklenilen oyunları arasında gösterilen Diablo III’e özel olarak organize edilecek gecede, yarışmalar, sürpriz hediyeler, Diablo severlerin buluşma noktası Taksim Meydanını renklendirecek. Ayrıca yapılacak olan etkinliğe kostümleri ile katılan fanlara özel fırsattalar bekliyor olacak.

Gece Satışında Diablo III normal versiyon 110 TL’den Diablo III Collectors Edition 240 TL’den satışa sunulacak. Yüzlerce Collectors versiyonun satışa sunulacağı gece için geri sayım başladı.


Alıntı Yap (Seçim)







By : Liberty_D3 02.05.2012 | 22:31
Son Düzenleme: 02.05.2012 | 23:21 Gönderen: Nekroses
Etiketler:
mattdilon 02.05.2012 | 23:30


Hala diğer şehirler açıklanmadı .Açıklansa da rahatlasak artık ..240tl çok iyi fiyat benim için..


Nekroses 02.05.2012 | 23:34


Keşke ben de aynı şeyleri söyleyebilseydim. Malesef standart sürümü almak durumundayım.


mattdilon 03.05.2012 | 00:03


Keşke ben de aynı şeyleri söyleyebilseydim. Malesef standart sürümü almak durumundayım.

of :((


Srinelli 03.05.2012 | 06:34


ben ce'yi amazondan kargo dahil 125 dolara aldim. 220 gibi bir fiyat. gumrukte takilirsa bir 20-30 belki 50 daha cik sen o fiyattan.
ama bulundugum yerde gece satisi yok. Senelik izin de alamiyorum su sira. O yuzden baska carem yok.


savas33 03.05.2012 | 16:46


Bu arada D&R 'a mail atıp sordum oyun ne zaman elimize ulaşır diye ve gelen yanıt şöyle ;

Ürünün çıkış tarihinde tedarikçi firmadan kaynaklı gecikme olabilmektedir. Firma kaynaklı bir gecikme olmaz ise ürün 15 Mayıs'ta kargoya verilecektir.
 
Konuyu sitemizden takip edebilirsiniz.
 
Saygılarımızla,
D&R Müşteri Hizmetleri

Anlaşılan birkaç gün geç oynamaya başlayacağız.