Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










Diablo III Ertelendi  (Okunma sayısı 11984 defa)

Oyunseverlerin 2012 yılında belki de en çok beklediği yapım olan Diablo 3'ün mart ayında doğru beklenen çıkış tarihi ertelendi. Activision ertelemenin sebeplerini de açıkladı.Diablo 3'ü beklemekten yorulduysanız, size kötü haberlerimiz var. Zira daha da yorulacaksınız demektir. Çünkü Diablo 3, Activision Blizzard'dan yapılan açıklamayla ertelendi.
2012 yılının mart ayı içerisinde piyasaya sürüleceği tahmin edilen fakat şubat ayının yarısını devirmek üzereyken kendisinden haber alınamayan Diablo 3'ün çıkış tarihi için şüphelenmeye başlamıştık zaten.

Activision'dan gelen bilgiye göre, Diablo 3'ün çıkış tarihi haziran ayının sonunu geçmeyecek. Ayrıca StarCraft 2: Heart of the Swarm ve World of Warcraft: Mists of Pandaria'yı da bir süre daha göremeyeceğiz.

Firmadan yapılan açıklamada StarCraft 2 ve WoW: Mist of Pandaria'nın da bu yıl içerisinde piyasaya sürülüp sürülmeyeceğinin kesin olmadığı belirtildi.

Blizzard'ın 2012 yılında Diablo 3 dışında yalnızca bir oyun daha piyasaya süreceğini bildiren Activision, bu oyunun hangisi olacağını ise şimdilik saklamayı tercih etti.





By : Hacı 10.02.2012 | 15:06
Son Düzenleme: 16.04.2012 | 01:13 Gönderen: Nekroses
Etiketler:
mattdilon 12.02.2012 | 00:54


beklemek zor ama sabır diyorum başka çare yok ..eninde sonunda gelicek ! =)


Nekroses 12.02.2012 | 02:57


Diablo II'yi kurmanın zamanı geldi...

Bence Heart of the Swarm, Mists of Pandaria'dan önce çıkar.


mattdilon 13.02.2012 | 00:24


Haziran diye düşünüyorum.29 haziran diablo 2 nin çıkış tarihi diye biliyorum.bakalım göreceğiz =)


Nekroses 13.02.2012 | 01:14


Haklısın bak bunu hiç düşünmemiştim. 28 Haziran 2000'de çıkmıştı Diablo II.


tripanasoma 18.02.2012 | 02:05


Jay Wilson öylesine beceriksiz bir adam ki oyunun içine etti, ardından da mükemmel oyun şu bu diyerek saçmalamaya devam ediyor. Ağustos'tan önce Diablo göremeyeceğiz. Zaten bir önemi de kalmadı artık. 6 aydır betasını oynuyor insanlar. Dünya üzerinde betası 6 ay ve daha uzun süre devam eden başka bir oyun yoktur eminim...

Ahh Bill Roper ahh. Gözlerim seni arıyor valla...


Hacı 18.02.2012 | 02:10


betayı şuanda dünya üzerinde 12 milyon kişi oynamış


Nekroses 18.02.2012 | 06:21


Vay arkadaş biri de biz olamadık gitti. -_-


tripanasoma 21.02.2012 | 19:09


Her yerde yazıyorum bunu, burada da yazacağım. Eğer yaz geldiğinde bu oyun " 2013'e ertelendi..." başlıklarını görürseniz hiç şaşırmayın. Senelerdir Blizzard'ın oyunlarını oynuyorum ama Blizzard'tan bu kadar iğrendiğim bir zamanı daha hatırlamıyorum ben. Önce " Early 2012" diye bir gaz verip ellerine, yüzlerine bulaştırdılar, ardından major changes ile iyice sıvadılar bu yaptıklarını, ardından baktılar olmuyor Q2 demeye başladılar. Bu da demektir ki Haziran ayının son gününe kadar oyun falan göremeyiz,

Tabii bunların dışında WoW oynamaya devam eden insanlarada " WoW'u 12 aylığına alın, Diablo 3 bedavaya gelecek.." diye gazladılar, bu da yaptıkları saygısızlığın doruk noktası oldu.

Kılavuzu Activision olanın burnu b.ktan kurtulmazmış, beter ol Blizzard...


SeppukA 24.02.2012 | 09:13


Bugün iki kere karşıma çıktı , bazı siteler pre-order yapıyorlar ( ön satış ) ve relase date ( çıkış tarihi ) olarak 30 mart 2012 olarak görünüyor..
Aslı astarı var mıdır bilmiyorum ama eğer öyle ise sabahlar olmasın diyorum :)


mattdilon 24.02.2012 | 11:35


Jay Wilson wanted to share a message with the Diablo III community:

Some of you might have seen some headlines or a certain (obviously sarcastic) blue post that implies that we're unsteady about where Diablo III stands, and that you should temper your expectations when it comes to the next installment in the Diablo series.

Let me be clear: Nothing could be further from the truth.

As those of you in the beta have seen, the game is in good shape. Actually, I should say that the beta version of the game is in good shape. The latest full build we've been testing here in the office is in great shape. 

We get a lot of sympathy from the other teams because of the long hours of crunch our design team is putting in, but the secret is that playing through the game as we do final tuning, bug fixes, and optimizations is a real joy. We always know a Blizzard game is almost ready when we have to ask members of the team to stop playing so they can get their work done. That’s definitely been the case around here.

We think you're going to love Diablo III when it's released, and speaking of release plans, you can seriously expect a launch-date announcement from us in the near future. See, I didn’t say “soon,” so I’m not taunting you. ;) You’ll know as soon as I know for sure the exact date.

And by the way, we want you to have high expectations for Diablo III and all Blizzard games. That’s what pushes us to try to make the best gaming experiences we possibly can. If Diablo III wasn’t a worthy next installment in the Diablo series, we wouldn’t release it. That’s the way we do it. That’s the way we’ve always done it.

As I’ve said many times in the recent past, we think Diablo III is coming along great and we can’t wait for you to get your hands on it. We’re doing all we can to ensure you have one hell of a time once you step foot in Sanctuary…

Also, I think Diablo is much more comparable to the Evil Dead series personally, and those just kept getting better.  OK, I know a lot of you prefer Evil Dead 2 to Army of Darkness, but come on, Bruce Campbell fights a squad of little Bruce Campbells!  Priceless. =)

Jay Wilson is the Game Director of Diablo 3, and wants to know “Hey, uh, what’s that you got on your face?”  http://www.youtube.com/watch?v=vxBCSautRXY#


çıkış tarihi yakın gibi geliyor bana bu yazıdan sonra :)


tripanasoma 24.02.2012 | 16:18

Son Düzenleme: 24.02.2012 | 16:25 Gönderen: Ertanbey

Bugün iki kere karşıma çıktı , bazı siteler pre-order yapıyorlar ( ön satış ) ve relase date ( çıkış tarihi ) olarak 30 mart 2012 olarak görünüyor..
Aslı astarı var mıdır bilmiyorum ama eğer öyle ise sabahlar olmasın diyorum :)

Yok abi o tarih vermeler falan tamamen yalan dolan. Artık kesinlikle bunlara inanmıyorum ve siz de itibar etmeyin. Bir defa Q1 > Ocak, Şubat, Mart, Q2 ise Nisan, Mayıs ve Haziran demek. Yani oyun Nisan ortasında bile duyurulsa en erken Haziran ortası gibi çıkar. İsteyen istediği kadar pre-order versin Blizzard'ın ağzından duymadıkça tamamen kalp krizi geçirmemize sebep olacak şeyler bunlar :D

@mattdilon arkadaşın yazısına istinaden: Yahu birbiri ile ters düşen iki insan Bashiok ve Jay Wilson. Birileri, beklentilerinizi yüksek tutmayın diyor, Jay Wilson'da resmen demiş yahu " Diablo 3 ve Blizzard oyunları konusunda beklentilerinizi yüksek tutmanızı istiyoruz. Bu bizi çok daha iyi bir oyun çıkarmamıza zorluyor. Eğer buna değmeseydi bir sonraki Diablo'yu kesinlikle yayınlamazdık..." gibisinden bayağı yazmış adam.

not: ingilizcem o kadar iyi değil ama en azından şuna net eminim artık. Bashiok ile Jay Wilson'ın açıklamaları kesinlikle birbirine ters düşüyor. Ben bu yazıdan bunu net olarak anladım.


SeppukA 24.02.2012 | 16:22


Ya öyle diyorsun da adamlar satıyor
http://www.amazon.com/Diablo-III-Collectors-Pc/dp/B0050SZC5U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330093562&sr=8-1

Başka çakma bi site satsa 2 kere düşünürüm ama amazaon yamuk yapmaz ... sipariş vereceğim ama tek sıkıntım burdan mı alsam daha erken elime gelir yoksa sipariş etsem mi? bunu bilemediğimden sipariş veremiyorum...


tripanasoma 24.02.2012 | 16:39

Son Düzenleme: 24.02.2012 | 16:46 Gönderen: Ertanbey

asdfhgasdfhagdfhga abi koptum resmen :D

Deminden bu merlinin kazanındaki " Diablo 3'ün çıkış tarihi yakın zamanda açıklanabilir " konulu haberde şöyle başlamışlar cümleye " Haberde Diablo 3 topluluk menajeri Bashiok..." MENAJER nedir arkadaşım ? YUH size ! Ben lise mezunuyum, bu ingilizce ile o kadar hatalı kelime kullanmam, sizler merlinin kazanında yazıp " community manager "'ı menajer diyemi çevirdiniz...

Ehuehe Jay Wilson'a da yönetmen demişler :P Bari Diablo 3 baş tasarımcısı deseydin be adam :D

Gerçi bu merlindeki tayfa EGM dergisi piyasada iken RACE kelimesini yarış diye çevirmişti bir RPG oyununda...



Sayfa: 1 2   Yukarı git

Yorum Yapın

Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.