Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










BlizzCon 2015 Duyuruldu...  (Okunma sayısı 2334 defa)

Blizzard bizleri bir sonraki BlizzCon etkinliği için Güney Kaliforniyaya davet ediyor. Tabiki de gitmek ülkemiz şartlarında çok zor ama Virtual Ticket alarakda tüm etkinliği canlı izleme imkanımız var. Etkinlik bu sene geçen sen olduğu gibi Kasım ayında gerçekleşecek. Bu sene 6-7 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek BlizzCon etkinliği için henüz katılımcı hediyeleri belli olmadı ama belli olduğunda onları da ilan edeceğiz.


BlizzCon iki gün sürsede bu iki güne oldukça yoğun bir program sığdırıyorlar. Paneller, partiler, konserler ve en önemlisi ESports turnuvaları ile dopdolu geçecek olan BlizzCon 2015 için Virtual Ticket 15-18 Nisan tarihlerinde satışa çıkacak ve fiyatı bu sene geçen seneden epey pahalı. 199 Dolar fiyatı var. Satın almak isteyenler buradan bileti takip edebilirler.

Ayrıca geçen sene Orange County Çocuk Hastanesi için kermes düzenleyen Blizzard bu seferde 5 Kasım tarihinde gene bu hastane yararına bağış toplanacak bir akşam yemeği düzenleyecek ve bu yemekte BlizzCon etkinliklerinde de bahsedecekler.

Basın duyurusu için tıklayın





By : Diabolus 13.03.2015 | 09:09
Son Düzenleme: 16.03.2015 | 00:56 Gönderen: Diabolus
Etiketler: