Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










2.3.0 Yamasından sonra oyunda gerçekleşen değişiklikler....  (Okunma sayısı 7153 defa)

Yama 2.3.0 ile birlikte bir çok güncelleme oyuna eklenmiş oldu. Bunlara kısaca bir göz atalım neler değişti?...


Kanai's Cube oyuna eklendi :

2.3.0 ile birlikte oyuna eklenen en büyük yenilik belki de Kanainin kübü. bu küp ile bir çok mucizevi şeyi yapabiliyoruz. Özellikle efsanevi eşyaların affix özelliklerini silah, zırh ve mücehverat olarak ekstradan üzerimize alabilmemiz ile yepyeni buildler karşımıza çıkmakta ve karakterlerimizde haliyle güçlenmekteler. Çünkü eskiden sırf Elite ve Boss saldırılarında bonus saldırı gücü verdiği için kullandığımız The Furnace'i artık kullanmak zorunda değiliz. Bir tane The Furnace bulup bunu Kanainin kübünde kırdığımızda kübe onun gücünü kazandırabiliyor sonrasında da bunu karakterimize aktarabiliyoruz.

Kanainin kübü hakkında daha fazla bilgi için ;

 Kanai's Cube tanıtım sayfamızı ziyaret edin.
 Kanai's Cube rehberi sayfamızı ziyaret edin.

Kanai's Power :

Artık Kanainin kübünü kullanarak aynı zamanda bu kübün gücünden de faydalabiliyoruz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi affix özellikli efsanevi eşyaları kırarak onların gücünü önce kübe sonrada karakterimize aktarabiliyoruz. Bunun sonucunda artık birde Kanai's Power diye yeni bir durum başlamış oluyor ve bu durumu Battle.net üzerindeki profil sayfamızdanda artık görebileceğiz. Başka oyuncularında hangi Kanai gücü üçlemesini kullandığını rahatlıkla görebileceğiz.


Bounty Görevleri Ödüllerinde Güncellemeler :

2.3.0 ile birlikte artık Bounty görevlerinden Naphelem Rift keyleri düşmüyor. Çünkü bu rifte artık Obeliskten direk seçerek girebiliyoruz. Ayrıca Blood Shards'lar artık sadece Bonus Cache'lerden düşüyor. Yine bir yenilik olan ve Kanai'nin kübünde kullanmamız gereken materyaller gene bu cache'lerden düşmeye başlıyor. Yani eskiden Naphelem Rift için Bounty yapmak zorunda iken artık zorunda olmasakda eğer Kanainin kübünden faydalanmak istiyorsanız Bounty görevleri de yapmak zorundasınız. Yani özetle Blizzard Bounty'den bizi koparmak istemiyor.

Bounty'lerden elde edilen item ödüllerinde ise bir değişiklik yok. Hangi act'da hangi ödül kazanılır bilmeyenler için  Bounty Ödülleri tanıtım sayfamızı ziyaret edin.

Treasure Goblin'ler:

2.3.0 ile birlikte artık karşımıza daha çok goblin ve goblin çeşidi çıkacağı gibi bunların hareket kabiliyetleri ve kaçış rotasyonlarıda arttırıldı.

Yeni Oyun Zorlukları :

2.3.0 ile birlikte major bir değişiklik daha oyuna eklenmiş oldu ve Torment VI'dan sonra Torment X'a kadar 4 yeni zorluk daha oyuna eklendi;

Yaratıkların sağlık ve hasar oranları ile gold ve experience oranları



Değişen Greater Rift Kuralları :

Son olarak karşımıza çıkan bir önemli yenilik ile de artık Naphelem Rift'e girmek için herhangi bir keye ihtiyaç duymamamız. Greater Rift'lere girerken ise gene keye ihtiyacımız var ama artık bu keyler tek çeşit. Realm of Trials'ın kaldırılması ile birlikte artık Obeliskten girmek istediğimiz rifti seçerek Greater Rift'e giriş sağlayabiliyoruz. Tabiki Greater Riftte girebileceğiniz zorluk derecesi en son bitirdiğiniz Greater zorluk derecesi kadar oluyor. Yani ne kadar yüksek bitirseniz artık o kadar yüksek girebileceksiniz. Örneğin 49'u bitirene kadar 48'e girebileceksiniz. Peki Sezon'da ilk girişler nasıl olacak diyorsanız bitirdiğiniz Naphelem Rift'in zorluk seviyesine göre ilk gireceğiz Greater Rift zorluğuda aynı seviyede oluyor. Örneğin ilk seferinde Torment IV'de Naphelem Rift bitirmişseniz, Greater Rift 21'e kadar giriş yapabileceksiniz. Tabiki öncelikle Naphelem Rift Guardian'lardan Greater Rift Keyi düşürmek kaydıyla.

Ve son olarak Greater Riftte eğer zamanında Boss'u öldüremezseniz artık gem de yükseltme  yapamayacaksınız.

Yani sözün özü Kanai's Cube kullanmak için Bounty'lere, Greater Rift'e girmek içinde Naphelem Rift sonlarında düşen keylere ihtiyacımız var. Blizzard bir şekilde gene Bounty - Naphelem Rift- Greater Rift üçgenini korumuş diyebiliriz Adventure modunda..






By : Diabolus 27.08.2015 | 10:38
Son Düzenleme: 30.08.2015 | 16:39 Gönderen: Diabolus
Etiketler:
Eddar 27.08.2015 | 11:18


Güzel bi özet oldu bana tesekkurler


Akreq 27.08.2015 | 13:27


Bir hatırlatma yapayım bounty ödülleri act olarak ayrılmıyor artık ring of grandeur act 5 de olsa düşme şansı var.Bana act 1 kolluğun act 5 de düştüğü gibi..
Bandit shireleri nemesis ile açın (:


Diabolus 27.08.2015 | 13:45


Bir hatırlatma yapayım bounty ödülleri act olarak ayrılmıyor artık ring of grandeur act 5 de olsa düşme şansı var.Bana act 1 kolluğun act 5 de düştüğü gibi..
Bandit shireleri nemesis ile açın (:


Blizzard'ın bu konudaki son güncellenmesi aşağıdaki gibi abisiteden bakarsanız , sadece act 4'den tüm itemler düşebiliyor. Diğer itemler gene belirtilen act'larında düşüyor. Act 1 kolluğun act 5'de düştüğüne eminmisin, belkide ufak bir ihtimal vardır ama son durum bu şekilde..

http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/gameplay/adventure-mode#bounties


ulecan 27.08.2015 | 15:20


Sezon 3 ü bir süre oynayıp bırakmıştım dün gece analiz için girdim küb olayı bayağı hoşuma gitti özlemiştim oynamayı zaten yarın uzun bir süre daiblo başında kalacam gibi buarada açıklamalar için teşekkürler


aCsRR 28.08.2015 | 05:17


Pek yerimi bilmiyorum ama affınıza sığınarak sorumu burdan soruyorum.Hikaye modunda 18 levelda Skeleton King kesildiğinde %100 Leoric Crown düşüyordu.Bugün bir sayfada bunun kaldırıldığını söyleyen bir yazı gördüm.Bunun hakkında fikri olan varmı? Bu konu hakkında Blizzard herhangi bir değişiklik yaptı mı ?

Bu arada çok güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık.


illegalizer 30.08.2015 | 11:33


yeni güncelleme ile molten gem 'i çalışmaz oldu onun sayesinde zorlu yerlerden rahatlıkla geçiyorken şimdi olur olmaz ölüyorum