Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.










WW Barb PTR 2.2.0 30537  (Okunma sayısı 3138 defa)

Alkoer
Alkoer#2230
21.03.2015 | 12:17 | Beğeni: 0
en son gelen yama ile hala Wrath of the Wastes set yani yeni WW set üzerinde yeterli bir değişiklik olmadı. fakat sezon bitiş ve başlangıç tarihlerinin açıklanması üzerine bu buildi basitçe paylaşmak istedim. sezon arasındaki boşlukta gelicek yama ile büyük ihtimal setin son hali bu olacaktır. tabiki rakamsal bir takım değişiklikler yine olabilir ama set özelliğinin değişeceğini sanmıyorum.

öncelikle belirtmek istiyorum ki bu set Immortal King set kadar etkili değil. son gelen IK nerf le bile hala IK set en iyi WW set. sebebi hala COTA ve WOTB skillerini sınırsız süre ile  kullanmaya müsade etmesi ve bu skiller açıkken %100 DPS artışı sağlamasıdır.

basit şekilde stream yapan bir oyunucunun buildine bakıpta IK setle deneme yaptığım ilk GR50.


kullandığım element Pysical.

6x Wrath of the Wastes

Bul Khatos set

Skull Grasp

bu itemler  zaten bu setin doğası gereği mecbur olan itemler. ama değişik pasifler ve yan itemlerle kombinasyon yapılabilir.



skill dizilimi benim için çok nostaljik oldu. vanilla D3 te çok uzun süreler kullandığım fury generator olmadan oynanan WW build. ama tabiki RoS öncesi fury generator skillerde yağılan değişiklik üzerine 2 pasifi fury amaçlı değiştirdim. Bul Khatos set le birlikte sınırsıza yakın bir fury oluyor. Rend skili tamamen nostalji amaçlı kullandım. zira WW setin yeni halinde 2 set bonusu Rend üzerine etki ediyor fakat Rend etkisindeki yaratıklara daha yüksek WW DMG olayı artık yok. sadece görüntü yani Rend skili burada.



builddeki item ve skiller üzerinde bir çok değişiklik yapılabilir.

burda göstermek istediğim bu şekilde ki yeni WW build gayet akıcı şekilde T6 farm yapıyor. Raekor setten pek bir farkı yok oynadığım kadarı ile. hareket kabiliyeti tabiki daha az. ama şahsen ben bu hızdaki bir WW seti tercih ederim.

2 hafta kadar sonra live server da denemek üzere :D


Diabolus
diabolus#2266
21.03.2015 | 13:01 | Beğeni: 0 #1
sağolasın haber için tamercim..

Sayfa: 1   Yukarı git

Davranış İhlalleri, Forum Kuralları ve Bilgi;

Ziyaretci olarak ileti gönderemezsiniz.

Forum Kuralları